ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ-ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ
2 ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 13 & 14 ΜΑΡΤΙΟΥ
H Άλκηστις  Πρωτοψάλτη  συναντάει την  Ευανθία  Ρεμπούτσικα και ενώνονται απλά και ολοκληρωμένα σε μία κορυφαία μουσική συναισθηματική στιγμή.

Με τραγούδια πλημμυρισμένα από το φως της Ελλάδας, με ήχους που μυρίζουν Ανατολή αλλά κλείνουν το μάτι και στη Δύση. Ένα πρόγραμμα που θα μας ξεσηκώσει  με το πάθος και την  δύναμή του και θα μας γεμίσει με τρυφερότητα και ευαισθησία.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αναφέρει χαρακτηριστικά: «οι μουσικές της Ευανθίας σε μεταφέρουν σε κάτι πολύ γνώριμο, σε μυρωδιές και αρώματα, σε κάτι πολύ οικείο, σαν την Κυριακή το μεσημέρι στο σπίτι της μαμάς που μοσχοβολούν όλα. Ο τρόπος που παίζει το υπέροχο βιολί της περικλείει ισόποσα τη μελαγχολία και τη χαρά, σε χτυπάει κατευθείαν στην καρδιά».

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα προσθέτει: «εκεί που έψαχνα να βρω εκτός Ελλάδος το αηδόνι της Ανατολής, το βρήκα μπροστά  μου να μου κελαηδάει. Συγκινήθηκα με τα χρώματα και τα αρώματα της φωνής της και με ενέπνευσε να ηχογραφήσουμε καινούργια τραγούδια  αλλά και να ενωθούμε μουσικά στη σκηνή».

Μία φωνή, ένα βιολί και μία ορχήστρα ιδιαίτερη που βγάζει φωτιές, με κάθε μουσικό να παίζει 2-3 όργανα… κανονάκι, ακορντεόν, τρομπέτα, τσέλο, λαούτο, μεταλλόφωνο, πιάνο, καχόν, όρθιο μπάσο, καβάλ, κρουστά, νταούλια, κιθάρα, μαντολίνο.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ευανθία Ρεμπούτσικα  θα γεμίσουν  την καρδιά μας, θα αγκαλιάσουν  τα όνειρά μας και θα μας  ταξιδέψουν μουσικά στην Ελλάδα, την Κωνσταντινούπολη, την Αίγυπτο, τα Βαλκάνια, ενώ θα πάρουμε και μια πρόγευση του νέου album που θα κυκλοφορήσει μετά τις γιορτές.

ΜΠΑΧΑΡΙ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ  ο τίτλος της παράστασης, εμπνευσμένος από ένα τραγούδι της Πολίτικης κουζίνας για να  «ξορκίσουμε» το κακό, με μία γιορτινή διάθεση και πολλά συναισθήματα! 


ΣΚΗΝΙΚΑ:  ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΩΝ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΤΕΚΩ

OΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ:
ΤΩΝΙΑ ΔΡΑΓΟΥΝΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

ΜΟΥΣΙΚΟΙ :
ΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ    ΚΑΝΟΝΑΚΙ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ         ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ-ΚΙΘΑΡΑ-ΟΥΤΙ
ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΣ                       ΚΡΟΥΣΤΑ – ΚΑΧΟΝ- ΜΕΤΑΛΟΦΩΝΟ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ               ΚΟΝΤΡΑ-ΜΠΑΣΟ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΒΡΑΝΟΥΣΗΣ          ΤΥΜΠΑΝΑ
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑΣ   ΤΣΕΛΛΟ
ΘΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ                    ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ-ΝΤΑΟΥΛΙ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΟΙΚΟΣ                 ΤΡΟΜΠΕΤΑ-ΚΑΒΑΛ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ    ΠΙΑΝΟ-ΠΛΗΚΤΡΑ-KΡΟΥΣΤΑ –ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ

Ώρα έναρξης 9.00 μ.μμ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 60€, 55€, 50€, 45€, 40€, 35€, 25€, 20€.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Στα ταμεία του Παλλάς
CityLink, Βουκουρεστίου 5 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3213100