Τα Ζουζούνια: Ακαντού
Από τις
23 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ παρουσιάζουν...  ΑΚΑΝΤΟΥ!
 
Τα Ζουζούνια εισβάλλουν στο θέατρο Αλίκη, που μετά από δύο χρόνια επιτυχίας στεγάζει και πάλι το παιδικό musical της χρονιάς!  

Οι μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες των Ζουζουνιών συνοδεύουν τον μικρό Αντρέα καθώς επιστρέφει στο νησί των διακοπών του αναζητώντας την χαμένη μπάλα του, με την βοήθεια της φίλης του, Μαρίνας, και της καπάτσας νονάς του, Ακαντού, πριν την βρει ο αστείος κατάσκοπος με τα κόκκινα παπούτσια που την θέλει για τον εαυτό του! 

Πού να βρίσκεται, άραγε, η πολύτιμη μπάλα του Αντρέα; Στην Τράτα την Κουρελού; Στην Ταβέρνα του Μανώλη;  Στο θέατρο της Κικής και της Κοκός; Στο Παζάρι με τα ζωάκια; Στο Μουσείο όπου ζωντανεύουν οι πίνακες; Μήπως την βρήκαν τα Καβουράκια στα Βοτσαλάκια; Θα τους βοηθήσει το Ναυτάκι του Αιγαίου, ή μήπως είναι μια από τις πολλές μεταμφιέσεις του ευρηματικού κατασκόπου που μεταμφιέζεται διαρκώς για να τους μπερδέψει; Τελικά τί έχει μεγαλύτερη σημασία: ο προορισμός ή το ταξίδι;

Ο Ευθύμης και η Άρτεμις Κοκκιναρά επιστρέφουν για τρίτη χρονιά στο θέατρο Αλίκη που έχει γίνει αγαπημένο παιδικό στέκι και προορισμός για όλη την οικογένεια. Μαζί τους, σε διπλή διανομή, δύο ζευγάρια παιδιών και έξι ηθοποιοί και χορευτές παρασέρνουν τους θεατές σε μια τρελή μουσική περιπέτεια για Ζουζούνια μεγάλα και μικρά, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 11:00 και στις 14:30.

Πρωταγωνιστούν:

Άρτεμις Κοκκιναρά
Ευθύμης Κοκκιναράς

Και, σε διπλή διανομή, οι μικροί:

Κωνσταντινός Βάγιας
Μαριτίνα Λυπημένου
Έφη Ντικέν
Ζήσης-Μάριος Τρίγκας

Μαζί τους: Άννα Αθανασιάδη, Σταυριάνα Γαρνάβου, Μανόλης Θεοδωράκης, Ελευθερία Καλαφάτη, Κατερίνα Σπυροπούλου, Tadeu Liesenfeld

Βασισμένο στα ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ της Κατερίνας Γιαννίκου

Κείμενο-σκηνοθεσία: Αμαλία Γιαννίκου
Μουσική διασκευή: Μάγδα Γιαννίκου
Χορογραφίες: Θοδωρής Πανάς
Κοστούμια-Σκηνικά: Χριστίνα Κωστέα
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ


***ZOYZOYNIA PASSPORT

To ZOYZOYNIA PASSPORT δημιουργήθηκε για να επιβραβεύσει τους φανατικούς θαυμαστές μας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν μία ΔΩΡΕΑΝ πρόσκληση για την παράσταση!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή:

Προμηθευτείτε το ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ PASSPORT από το TiVo που κυκλοφορεί στις 3/11 ή στο ταμείο του θεάτρου Αλίκη (Τρίτη-Παρασκευή: 10.00-13.00 και 17.00-21.30, και Σάββατο-Κυριακή: 10.00 - 21.30) από τις 5/11.
Φυλάξτε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας στο ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ PASSPORT.
Προσκομίστε στο ταμείο του θεάτρου Αλίκη το ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ PASSPORT με ΔΥΟ αποκόμματα εισιτηρίων από προηγούμενες παραστάσεις, που θα αντικατασταθούν με ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ πρόσκληση για μελλοντική παράσταση.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις ΑΚΑΝΤΟΥ στο θέατρο Αλίκη και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μέχρι εξαντλήσεως των αντιτύπων.
Τα δύο αποκόμματα εισιτηρίων δύνανται να είναι οποιασδήποτε περασμένης ημερομηνίας της σεζόν 2011-2012. 
Το ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ PASSPORT θα επιστρέφεται στο θεατή, εφόσον θέλει να επαναλάβει τη διαδικασία.
Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας στο ταμείο, γι’ αυτό φροντίστε για την έγκαιρη προσέλευσή σας.
Σε περίπτωση που κάποιος θεατής με δωρεάν πρόσκληση συνοδεύεται, το διάζωμα και η κατηγορία της δωρεάν πρόσκλησης θα συνάδει με τη θέση του πληρωμένου εισιτηρίου.  
Οι δωρεάν προσκλήσεις δεν προσμετρώνται στην απόκτηση δωρεάν πρόσκλησης μέσω ZOYZOYNIA PASSPORT.
Δεν επιτρέπεται η είσοδος και η παρουσία των παιδιών στην αίθουσα χωρίς συνοδεία.

Καλή διασκέδαση!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 11:00 και στις 14:30.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Θέατρο Αλίκη
Παιδική Σκηνή
Αμερικής 4
Τηλέφωνο: 210 3212144

Με πιστωτική κάρτα: 210 8108181
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.comΟnline κρατήσεις εισιτηρίωνBookmark and Share